Den kluvna klienten - Sahlin, Ingrid (Socialvetenskaplig tidskrift, 2016)
Flyktingar, socialbidragstagare och arbetslösa är exempel på grupper som ofta beskrivs i två moraliskt polariserade bilder, har kallade "stackare" och "skurk". Artikeln är ett försök att beskriva, tolka och förklara dessa stereotyper, visa på deras historiska kontinuitet och diskutera deras varierande utbredning.