Litteraturtips - Alakoski, Susanna; Lundberg, Anna; Taghizadeh Larsson , Annika (Socialvetenskaplig tidskrift, 2025)
Skönlitteraturen kompletterar ofta vetenskap och forskning med sitt ”innifrån” berättande. Redaktionen för detta specialnummer tipsar om ett urval skönlitterära verk mm, poesi, filmer och musik som komplement till de vetenskapliga texterna på tema fattigdom.