Lyrik: Olle Jilkén - Jilkén, Olle (Socialvetenskaplig tidskrift, 2023)
Jilkén doktorerar inom företagsekonomi på sektionen för management, organisation och samhälle vid Stockholms universitet. Jilkén har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning konst och kultur samt en masterexamen i genusvetenskap. Jilkéns aktuella avhandlingsprojekt undersöker svensk mångfalds- och inkluderingsarbete utefter emotionssociologiska teorier.