Nya böcker - Siim, Birte (Socialvetenskaplig tidskrift, 2017)
Irregulja?r migration i Sverige. Ra?ttigheter, vardagserfarenheter, motsta?nd och statliga kategoriseringar. Maja Sager, Helena Holgersson & Klara O?berg (red.) Daidalos, Go?teborg, 2016.